To nie sprzęt czyni filmowaca

To nie sprzęt czyni filmowaca

Postprzez greg » 23 Sty 2012, 15:47

Normalnosc jesli pracuje sie za normalne stawki.

W innym przypadku dziwimy sie dlaczego "powazne" firmy sa drogie.
Awatar użytkownika
greg
King of DSLR
King of DSLR

Miejscowość: Wolverhampton UK

Re: To nie sprzęt czyni filmowaca

Postprzez fiba » 25 Sty 2012, 00:29

macusek napisał(a):Powiem wam ze slider jest wkurzajacy juz, masa ludzie je robi i chyba nie wie po co, z tego tak czesto sie nie korzysta... a widac jak niektorzy robia slidery i potem wiekszosc ujec to na sliderze... i po co ? nie wiem... bezmyslnosc.

Może dla Ciebie.. I nie wiem na jakiej podstawie sądzisz, że z niego tak często się korzysta lub nie?
Jak masz mega wizje to możesz zrobić cały film z jazdami i jeśli świadomie, odpowiednio zastosujesz to będzie piękny.
Dodatkowo jazdy sprytnie siÄ™ montujÄ….

macusek napisał(a):jasne ze brak sprzetu ogranicza, doswiadczylem tego dzisiaj kiedy musialem nagrywac czlowieka ktory do mnie mowi, zadawac mu jeszcze pytania, sluchac go, ostrzyc patrzac na maly ekranik pod duzym katem, kadrowac i jeszcze martwic sie o rejestrator ktory mial kolega w reku. Wiem, ze gdybym mial dosc pieniedzy dokupilbym natychmiast riga, focusa i ekranik lilliputa.

Albo wystarczyłoby więcej wprawy w tym 8-)
Co do riga to jak nie masz kasy to kup zwykły chiński statyw naramienny za kilkanaście złotych na allegro, w jakości otrzymanego obrazka "z ręki" skoczysz przynajmniej o jeden level w górę.

Pozdrawiam,
fiba
Awatar użytkownika
fiba
Lord of VDSLR
Lord of VDSLR

Miejscowość: KR

Re: To nie sprzęt czyni filmowaca

Postprzez kozaxx » 27 Sty 2012, 14:16

http://demotywatory.pl/3667332/Slepe-po ... a-technika

A tak na marginesie - tak jak pierdoła mająca odrzutowiec nic nim nie zrobi bo nawet nie będzie wiedzieć jak go uruchomić, tak najlepszy kierowca polonezem nie wygra rajdu z wrc czy tam innymi f1, także do tanga trzeba dwojga, musi być i sprzęt i ktoś do jego obsługi.
kozaxx
VIP Member
VIP Member

Poprzednia

Wróć do Dyskusje ogólne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości