przez VLF » 12 Cze 2011, 11:40
Niestety widzę żadnego obrazka ale nie jestem na komputerze tylko na telefonie.
Nie pamietam żebym pisał ze jestem podniecony tym profilem albo ze daje 11F...
Nie wiem tez gdzie popelniasz błąd ani czy w ogóle popelniasz. Zrbilem test i tyle.
Podejzewam ze Canon i Techicolor mogą wiedzieć o tym co w trawie piszczy wiecej niż ja it do kupy, ale może się mylę.
Jak napisałem profil crooked path jest bardzo podobny do TC. Nie rozumiem jaka jest różnica pomiędzy krzywa logarytmiczna a linearna i nie chce rozumieć. Natomiast wole TC. Od innych profilu bo jest znacznie lepszy od innych których uzywalem. Lepsże cienie, lepsza skóra.
Wszystkie ujęcia w twoim filmie są bez słońca i mińimalna ilością kolorów i trudno jest cokolwiek o nim powiedzieć.
Jeśli naprawdę wykombinowales coś wspaniałego to rozeslij po blogach cinema 5d itd, wyślij do prolost i blooma.
Twój post tutaj to trochę jabys chciał się pochwalić, trochę rozładować frustracje.
Dla uspokojenia nerwów, nie uważam ze ten profil jest magiczny, nie podnieca mnie on tez wcale i wcale nie myśle ze daj mi 11F stopa.
Natomiast muszę przyzanc ze pozwala na duże działanie kolorem (ostatnia scena mojego testu) a to mi się podoba.