witam,
wybaczcie banalne pytanie:
czy podlaczajac 5d do telewizora przez hdmi strace podglad na wyswietlaczu samego aparatu, czy tez bede mial podglad zarowno na tv, jak i na ekranie lcd aparatu?
pzdr

maviozo napisał(a):A propos, u mnie 5d wyświetla obraz przez hdmi 4:3 (czarne pasy po bokach) to normalne, czy coś spaprałem?

VLF napisał(a):Będziesz widział tylko TV.
Zamiast dwóch kamer, wystarczy zewnętrzny monitor z HDMI "pass trough" - HDMI in i out.

greg napisał(a):VLF napisał(a):Będziesz widział tylko TV.
Zamiast dwóch kamer, wystarczy zewnętrzny monitor z HDMI "pass trough" - HDMI in i out.
VLF ale w twojej "opcji" nie ma mozliwosci podgladu na nagrywajacym body tylko na zewneteznym monitorze razy 2. Moja opcja - choc glupia- spelnia warunek podgladu na body I jednoczesnie na tv.

Kenzo napisał(a):greg napisał(a):VLF napisał(a):Będziesz widział tylko TV.
VLF ale w twojej "opcji" nie ma mozliwosci podgladu na nagrywajacym body tylko na zewneteznym monitorze razy 2. Moja opcja - choc glupia- spelnia warunek podgladu na body I jednoczesnie na tv.
Greg, ale Twoja opcja jest raczej średnio (przy czym słowo "średnio" to i tak eufemizm) wykonalna i duuuużo droższa.
Tak swoją drogą ostatnio zakupiłem Lilliputa 5" z HDMI IN/OUT i wreszcie mogę się cieszyć "podglądem reżyserskim", który często jest jednak bardzo potrzebny.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości