Przetestowanie/obejrzenie sprzętu Szczecin

statywy, rigi, dolly, steadicamy, krany, itp...

Re: Przetestowanie/obejrzenie sprzętu Szczecin

Postprzez woytazo » 02 Sty 2012, 08:28

maviozo napisał(a):A czy ktoś wie, gdzie mógłbym "pobawić się" kranem? Chcę wyrobić sobie jakąkolwiek opinię - o tym, co oferuje taki za 12k i taki za 2k, oraz czy faktycznie tego potrzebuję. W ogóle korci mnie na inwestowanie w kran, ale nigdy z nim nie pracowałem - wiem, jaki daje efekt, ale nie miałem okazji poznać pracy z kranem. Czy ktoś z Was, posiadaczy jakiegokolwiek byłby w stanie poświęcić dla mnie kilka godzin, by pokazać z czym to się je? Nie mówię, że dziś, jutro, tydzień. Zupełnie orientacyjnie.

Mam rozłożonego herculesa w pokoju. Mieszkam pod Warszawą, parę godzin to problem ale krócej czemu by nie ;) . Będzie do sprzedania już 15 stycznia. Inne terminy do dogadania.
woytazo
Just Arrived

Postprzez maviozo » 02 Sty 2012, 13:09

Ale o tym się nie uczy w szkole...i później takie są efekty,
że większość nowo powstających firm upada
w ciągu pierwszych 24 miesięcy od otwarcia działalności.
Myślę, że to bardziej wynika z kończącej się zniżki na ZUS i/lub brak potrzeby prowadzenia działalności, na którą dostało się dofinansowanie ;)

Co do inwestowania w "ciemno" to po prostu czuję taką potrzebę :) może to kwestia własnych ambicji, ale poprzednie takie ruchy były opłacalne - jak np 5Dmk2, na który jakby nie patrzeć wydałem sporo. A mógłbym dale pracować jak do tej pory - na nx5
5D mk II | Sigma 24-70mm 2.8 | Samyang 14mm, 35mm | HXR-NX5 | HDR-FX1 | FlyCam+kamizelka+inne rodzą się w bólach :D
maviozo
Lord of VDSLR
Lord of VDSLR

Postprzez kubamisiura » 27 Sty 2012, 22:13

kerry123 napisał(a):Witam,

Mam pytanie czy ktoś tutaj orientuję się czy w Szczecinie można gdzieś trafić stabilizaje obrazu w jakimś sklepie ? Chciałbym sobie sprawdzić i porównać glidecam'y i inne duperele. Generalnie jestem prawie zdecydowany na HD-2000, ale nie wiem czy naprawdę warto wydać aż tyle kasy na to, bo są dużo tańsze wersje.

Mam nadzieje ze cos takiego znajde :)

Pozdr !

Jesli jestes zainteresowany to jestem w fazie projektowania sliderów w wersji zmotoryzowanej, na pewno w atrakcyjnieszych cenach niz na rynku.
kubamisiura
Just Arrived

Poprzednia

Wróć do Stabilizacja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości