pomocy panowie

Re: pomocy panowie

Postprzez cinek » 03 Wrz 2010, 21:57

Pytałem, ''do czego ci to?'' a nie po co ci to?''. I było to pytanie do twojego ostaniego postu, bo nie wiem po co ci informacja na temat tego jak ustawiony byl aparat przy danym filmie. Przeczytaj sobie jakiś artykuł dla poczatkujących myśle, że kilka napewno znajdziesz w sieci. I przestań w końcu zadawać głupie pytania. Uważam, że temat powinien skonczyc w koszu.
Albo poproś tatę, żeby zasponsorował ci jakiś kurs foto.
cinek
Senior Member
Senior Member

Postprzez psychoraper » 03 Wrz 2010, 22:13

cinek napisał(a):Albo poproś tatę, żeby zasponsorował ci jakiś kurs foto.

Wiem ze ten tekst cinka moze wyglądać na niezbyt miły, ale gość ma cholerną rację. Masz bardzo dobry i bardzo drogi sprzęt, interesuje Cie to, chcesz sie rozwijać to poproś starego zeby Cie opłacił, nawet jakiś podstawowy kurs fotoghraficzny. Na pewno nie bedziesz załować. A jak juz coś załapiesz, to przeciez nikt Cie z tąd nie wygania. Zalogujesz sie zadasz konkretne pytanie i na pewno ktos CI udzieli wyczerpującej opdowiedzi. A jak nie to pisz od razu na PRV do Amadeiego :D Tylko nie używaj "n" ;)
Awatar użytkownika
psychoraper
King of DSLR
King of DSLR

Postprzez iskra » 03 Wrz 2010, 22:25

"moja misja jest taka zeby sie nauczyć jego obsługi i naucze a myślałam ze mi odpowiecie na pytania jak specjaliści a nie będziecie mi proponować prywatnych lekcji u siebie w domu jak co 2 koleś na imprezie..."

mozna pomagac komus uczac go mnozenia/dzielenia/calkowania itp ale cyfr i liczb to chyba sie juz nie da prosciej wytlumaczyc...
a z tymi prywatnymi lekcjami to sobie jaja robilismy... co nawet niektorzy na forum wzieli na powaznie

skoro niechce ci sie poczytac google to poswiec troche czasu, usiadz wygodnie i poogladaj odcinki ktore ciebie zainteresuja
http://www.youtube.com/abtvpl#g/c/59C01B80036879EA

POWODZENIA ! :P
iskra
VIP Super Member
VIP Super Member

Postprzez cinek » 03 Wrz 2010, 22:33

Pomyśleć gdyby każdy zakładał taki swój temat gdzie każdemu tłumaczono by co i jak od początku.
Myślę, że na dużą cześć twoich pytań odpowie ci instrukcja obslugi twojego aparatu, która powinnaś mieć w zestawie.
cinek
Senior Member
Senior Member

Postprzez mikaobe » 04 Wrz 2010, 07:46

ojej
marek wlochaty pan
Awatar użytkownika
mikaobe
Just Arrived

Poprzednia

Wróć do Canon 5D mark II

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość