kamtar2 napisał(a):Witam, mam laptopa z wejściem HDMI, czy jest możliwość podłączenia go tak, aby spełniał funkcję monitorka?Nie mam pieniędzy na liliputa, czy coś w tym rodzaju, a do krana domowej roboty potrzebny mi podgląd obrazu podczas filmowania. Laptop byłby używany tylko na czas ujęć z krana więc nie martwię się o baterię i laptopa też ktoś potrzyma więc nie ma problemu. Pytanie tylko, czy jest taka możliwość. Dzięki i pozdrawiam.

kamtar2 napisał(a):Niestety nie mam jeszcze jak sprawdzić, gdyż nie posiadam JESZCZE nowej lustrzanki z funkcją nagrywania. Kurde w takim razie trochę słaba opcja, a jest jakaś tania alternatywa na monitorek(nawet mały, ale żeby był bliżej mnie niż aparat, który będzie zamontowany na końcu 2-3m kranu)?

Irwusek napisał(a):Z tego co wiem to laptop ma WYJŚCIE Hdmi a nie WEJŚCIE wiec nici z tego, bo obraz wychodzi z laptopa przez hdmi, a nie dostarczany jest z zewnętrznego źródła.
(jak się mylę proszę mnie poprawić)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości