mustafa napisał(a):Witam!
Mam pytanie?
Czy goPro sprawdzi się na wakacjach typu "backpacking" - jako jedyne narzędzie do filmowania.
Chodzi o kręcenie zwykłych ujęć nie tylko sportowych nie używając innych urządzeń filmujących (z uwagi na brak miejsca w plecaku na statyw, lustrzanke i obiektywy)
Czy ktoś juz coś takiego ćwiczył? Jak jest z jakością i czy można mieć jakikolwiek wpływ na parametry choćby blokada ekspozycji?
Filmy reklamowe sa faktycznie super ale sądzę że sztab ludzi pracował aby to wyszło zachęcająco a rzeczywistość może być zadziwiająco inna
Dzięki.

Cwany napisał(a):Szukam kogos z kto posiada gopro hd i jest w stanie wyporzyczyc na 2 dni zdjeciowe kamerki. Zdjecia beda realizowane w krakowie termin marcowy prawdopodobnie 2 weekend.

prefuse napisał(a):A jak rozwiązałeś problem z zasilaniem? Robiąc podobny timelapse, baterii wystarczyło mi na ok. 2,5 h tylko. Rozumiem, że mogę ją sobie podpiąć przez USB do jakiegoś lapka, ale jeśli np chciałbym zostawić GOPRO na dachu na 24h ?? Jakieś pomysły?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości