Fotoaparaciki i Canon

gdzie i za ile kupić

Fotoaparaciki i Canon

Postprzez dvcam » 22 Paź 2010, 01:45

http://www.fotoaparaciki.pl/

Dobry dostęp do sprzętu Canona. Możliwość negocjowania ceny. Profesjonalna obsługa. Tyle mogę powiedzieć z własnego doświadczenia z tym sklepem.
dvcam
Senior Member
Senior Member

Re: Fotoaparaciki i Canon

Postprzez Dom » 22 Paź 2010, 03:32

dvcam napisał(a):Możliwość negocjowania ceny

no raczej ;) bo ceny maja znacznie wyzsze od konkurencji.
Awatar użytkownika
Dom
Lord of VDSLR
Lord of VDSLR

Postprzez Demini » 13 Kwi 2011, 14:41

Zależy dla kogo:)

Bo www.fotoaparaciki.pl znajdują się w Pabianicach gdzie mieszkam i jakoś dla mnie nie są wysokie, ale za to sprzęt i sklep godny zaufania :D:P

Pozdrawiam
Canon 5D Mark II + Canon 35mm f/1.4 L + Canon 50mm f/1.4 + 85mm 1.8 + Canon 24-105 4 L + Glidecam HD 4000 + Speedlight 580EXII
Awatar użytkownika
Demini
Member
Member

Postprzez maciek8791 » 14 Maj 2011, 17:19

Witam, ja brałem tam tamrona 17-50vc i cenowo było dobrze.
Oczywiście wcześniej sprawdzali go pod względem ostrości -przynieśli nawet 1, robili foty i stwierdzili, że ten pierwszy nieostry i przytaszczyli drugi który już był ok. Ciekawe, czy nie robią tak za każdym razem ;) ale suma sumarum wolę to niż mam zamówić obiektyw w ciemno bez możliwości sprawdzenia.

Niestety canona 70-200 f4 nowego który chcę kupić już nie mogę kupić bo nikt nie raczy mi tam powiedzieć na kiedy będzie i czy w ogóle będzie chociaż dzwoniłem 3 razy. Ech, Ci natrętni ludzi którzy chcą coś kupić ;)
maciek8791
Senior Member
Senior Member

Postprzez raladan » 22 Maj 2011, 23:26

@ maciek8791 - popieram. Jezeli chodzi o forme kontaktu oraz podejscie do klienta, to nie polecam. Co do sprzetu oraz testowania go przed zakupem pod wzgledem FF/BF, ostrosci to znam o wiele lepszy sklep... :roll:
raladan
Just Arrived

Postprzez maciek8791 » 22 Maj 2011, 23:37

Dodam jeszcze że kupowałem tam niedawno kolejny obiektyw, kiedy przed ladą stała jakaś babeczka która długo wybierała aparat i jakiś leśnik czy coś też z jakimś drobiazgiem (zakup za niewielką kwotę a dużo wydziwiania). Za ladą siedziała jakaś blondyna i nawijała do kolesia (chyba dostawcy jakiegoś) - że Ci ludzie tutaj to w ogóle, że to taki dramat że ją powinni na aleksandrowską odwieźć, bo ona tak się z tym pospólstwem męczy itd. Ja już więcej tam nic nie kupię bo nawet mniejszemu klientowi należy się jakiś szacunek i tego typu chamskie uwagi mogłaby wygłaszać chociaż gdzieś na zapleczu, a nie tak żebym ja jako klient to słyszał, bo tak nawiasem mówiąc to też po części z tych małych klientów żyją. Canona f4 oczywiście kupiłem gdzie indziej no bo przecież nie będą dla chamstwa się spinali żeby mi powiedzieć, na kiedy będzie.

Pewnie to jakiś kołchoz płacą ludziom grosze i stąd obsługa i podejście jest takie jakie jest, ja tam już więcej nie kupie w każdym razie

pozdrawiam
Maciek
maciek8791
Senior Member
Senior Member

Wróć do Dostępność i ceny

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości