Witam, dzisiaj podczas rozmowy z dystrybutorem adobe na temat upgradu mojego cs4 do 5,5 dowiedziałem się ciekawej rzeczy (jeżeli jest to już od dawna dla wszystkich oczywiste to przepraszam za temat i proszę admina o usunięcie), dla mnie w każdym razie było to zaskoczenie, o mało co mój pakiet cs4 za ponad 7tys zł byłby do...
Mianowicie poinformowano mnie, że w kwietniu wyjdzie cs 6, za rok 6,5 za rok 7 itd co roku, gdy powiedziałem panom z adobe, że w takim razie muszę się zastanowić czy jest sens wydawania teraz kilku tysięcy za upgrade do cs5,5 skoro za kilka miesięcy będzie cs6, może lepiej od razu do cs6 poinformowano mnie, że wraz z wersją 6 adobe wprowadza nową politykę, która pozwala robić upgrade tylko jedną wersję wstecz (połówki się nie liczą), więc z 4 nie będę mógł zrobić upgrade do 6 bo będzie to za stara wersja i będę sobie ją mógł wsadzić w...
Ja o tym nie wiedziałem i byłbym co najmniej lekko podenerwowany gdybym się dowiedział po fakcie, że mojej 4 nie mogę już upgradować i muszę na nowo kupować cały pakiet.