5d mkII i co dalej?

rozważania na temat zakupu aparatu

Re: 5d mkII i co dalej?

Postprzez sven » 06 Wrz 2010, 16:40

iskra napisał(a):Taaaaaaaaaaaaaaa szaleeeenie proste szczegolnie
sledzenie wchodzacej pary mlodej do kosciola przy f2.8 na 5D czy bawiacych sie gosci na sali przy low light (chodzi mi o fokus)
kontrola dzwieku i jednoczesnie ostrzenie zakladanych obraczek
niewspomne juz o stabilazacji tego calego zestawu
w jedna osobe to udręka, nawet jak sie chce zrobic tylko kilkuminutowy klip ze slubu jedna osoba i jednym lustrem

ale szczerze zycze POWODZENIA ! :mrgreen:

w moim poscie byla szczypta ironii (nawet całkiem spora szczypta) :D
sven
VIP Member
VIP Member

Miejscowość: Bielsko-Biała

Postprzez WFanus » 06 Wrz 2010, 19:07

Panowie (dotyczy to tych co dali linka do swoich galerii - obejrzałem), powiem szczerze: robicie superfoty (mam legitymację do wyrażania takich opinii), a przejmujecie się pie..dołami. Weźcie te lustrzanki i po prostu zacznijcie swoje talenta fotograficzne przekuwać na filmowanie, a nie zastanawiajcie się jakie to trudne. Z mojego doświadczenia fotograficznego (mam legitymację na te doświadczenia) wiem, że z fotografa zrobić filmowca jest łatwiej niż odwrotnie, tylko trzeba trochę poczytać (choćby to forum) PZDR WF
WFanus
King of DSLR
King of DSLR

Postprzez czero69 » 06 Wrz 2010, 20:01

O ile dobrze doczytałem, to narzeczona Borysa ma kręcić te śluby a nie Borys, ale to oczywiście szczegół

:lol:
hmmm nigdy bym na to nie wpadł... myślę że diabeł tkwi w tym szczególe...
Jak mówię 'moja dziewczyna coś chce' to przecież znaczy, że ja coś chce, a jak pomysł okaże się nietrafiony to będzie na nią.;D
Tak bez obrazy...;D

Radzę Ci bierz tą lustrzankę i filmuj. Najwyżej będzie na narzeczoną, że to ona chciała;p pozdro ;)
...And I Thought My Jokes Were Bad
Awatar użytkownika
czero69
Member
Member

Miejscowość: Warszawa / Zamość

Postprzez Amadi » 06 Wrz 2010, 20:05

Może owa narzeczona to ta koleżanka co temat-tasiemiec przed weekendem założyła ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/user/Amadi00
W moim nicku nie ma "n", dammit
Awatar użytkownika
Amadi
Moderator

Miejscowość: Warszawa

Postprzez TrueSystem » 01 Mar 2012, 02:00

No i w końcu coś na dziewczyny będzie a nie jak zawsze na nas. To jest dobra myśl :D A co do kolegi to faktycznie trzeba ćwiczyć i tyle, a i tak większość klientów nie ma pojęcia o co chodzi i albo się film będzie podobał albo będą udawać że się podoba żeby przed rodziną dziwaków nie zgrywać. Oczywiście, że znajdzie się taki co będzie narzekał, że "zupa była za słona" no ale cóż..... takiemu to raczej nikt nie dogodzi

Tak więc koledzy... trzeba kręcić tak, żeby wszyscy byli zadowoleni i żeby było z czego żyć :)
TrueSystem
New Member
New Member

5d mkII i co dalej?

Postprzez greg » 01 Mar 2012, 02:05

TrueSystem napisał(a):No i w końcu coś na dziewczyny będzie a nie jak zawsze na nas. To jest dobra myśl :D A co do kolegi to faktycznie trzeba ćwiczyć i tyle, a i tak większość klientów nie ma pojęcia o co chodzi i albo się film będzie podobał albo będą udawać że się podoba żeby przed rodziną dziwaków nie zgrywać. Oczywiście, że znajdzie się taki co będzie narzekał, że "zupa była za słona" no ale cóż..... takiemu to raczej nikt nie dogodzi

Tak więc koledzy... trzeba kręcić tak, żeby wszyscy byli zadowoleni i żeby było z czego żyć :)

nie ma to jak wejsc w dyskusje po 2 latach jak gdyby nigdy nic :)
Awatar użytkownika
greg
King of DSLR
King of DSLR

Miejscowość: Wolverhampton UK

Poprzednia

Wróć do Jaka lustrzanka?

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości